Usein kysyttyä

Usein kysyttyä sisältö

Miten korona vaikuttaa kotisiivouksiin?

Asiakkaiden terveyden turvaamiseksi työntekijämme tulevat töihin ainoastaan terveenä. Työntekijämme käyttävät kasvomaskeja asiakkaan ollessa paikalla, noudattavat turvavälejä, sekä pitävät huolta käsihygieniastaan.

Työntekijöiden terveyden turvaamiseksi toivomme myös asiakkaiden ilmoittavan viipymättä ennen siivousta, mikäli taloudessa on henkilö, jolla on oireita flunssasta tai muista tarttuvista sairauksista. Lisäksi siivouksen aikana pyydämme minimoimaan oleilun samassa tilassa työntekijän kanssa siinä määrin kuin se on mahdollista.

Miten tilaan kotisiivouksen?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella, lähettää meille sähköpostia info@puhtosin.fi, tai olla yhteydessä suoraan puhelimitse 045 265 1833. Yhteydenoton jälkeen tarkennamme yhdessä siivouksen sisällön ja toistuvuuden tarpeenne mukaiseksi ja annamme tälle kustannusarvion ilman, että se sitoo sinua mihinkään. Mikäli päätät tilata siivouksen meiltä, sovimme tämän jälkeen siivoukselle sopivan toteutusajankohdan. Ylläpitosopimusten osalta tulemme myös halutessasi ilmaiselle arviokäynnille ennen lopullista ostopäätöstä.

Miten minun tulee valmistautua siivoukseen?

Sinun tulee ainoastaan huolehtia, että siivoojamme pääsee sisään ja kertoa meille, mikäli siivouksen suhteen on jotain erityistoiveita tai huomioita. Muutto ja remontti siivousten osalta tulee huolehtia myös kohteen riittävästä valaistuksesta ja tämän lisäksi jokaisesta kodista olisi hyvä löytyä oma WC- harja hygienia syistä.

Lisäksi voit halutessasi huolehtia irtotavaroiden, esimerkiksi lasten lelujen paikalleen viemisestä, mutta tarvittaessa teemme myös sen ohjeidenne mukaisesti.

Mitä välineitä minun pitää varata siivoukseen?

Siivoojillamme on aina mukana siivouksen tarvittavat perusvälineet kuten imuri, mopit, liinat ja aineet. Siivouksissa käytämme ainoastaan ehjiä ja puhtaita välineitä. Erityistarpeiden kuten allergiat tai hajuyliherkkyyksien osalta suosittelemme käytettäväksi asiakkaan aineita.

Voinko olla kotona siivouksen aikana?

Kyllä voit, etenkin ensimmäisen siivouksen yhteydessä on hyvä käydä läpi yhdessä siivoojan kanssa oman kotisi erityistarpeet sekä toiveesi siivouksen suhteen. 

Voinko antaa siivoojalle avaimeni?

Kyllä voit. Antamalla avaimen meille helpotat omaa arkeasi eikä sinun tarvitse olla huolehtimassa siivoojan sisäänpääsystä. Voit sopia kanssamme avaimen luovuttamisesta, josta teemme kanssasi erillisen avaimenluovutuskaavakkeen.

Miten ja milloin maksan siivouksen?

Kaikki siivouksemme laskutetaan jälkikäteen. Ylläpitosopimusten osalta laskut lähetetään aina seuraavan kuukauden ensimmäisen viikon aikana. Kertasopimusten osalta lasku lähetetään lähipäivinä siivouksen jälkeen.

Milloin siivoukset tehdään?

Kotisiivoukset tehdään arkipäivisin klo 8.00-17.00 välillä. Muiden aikojen osalta suosittelemme tiedustelemaan erikseen, esimerkiksi viikonlopuille osuvista muuttosiivous tarpeista. Toimitilojen osalta siivousajankohdat sovitaan erikseen asiakkaalle sopivaksi.

Ylläpitosiivous

Tuntihinta

43,90 €/h

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

17,56 €/h

Aikaväli

Yhden, kahden tai neljän viikon välein

Hinnat sis. alv. 24%

Kertasiivous

Tuntihinta

48,90 €/h

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

19,56 €/h

Hinnat sis. alv. 24 %

Esimerkkejä

Kohde

Siivouksen tyyppi

Kokonaishinta

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

&Rivitalo, 80m²#Ylläpitosiivous kerran kuukaudessa#105 € / kerta#63 € / kerta&Omakotitalo, 200 m²#Ylläpitosiivous kaksi kertaa kuussa#147€ / kerta#88 € / kerta&Kerrostalo, 74 m²#Ylläpitosiivous neljä kertaa kuussa#84 € / kerta#50 € / kerta

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voimme olle avuksesi? Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana ja annamme sinulle suuntaa antavan kustannusarvion tarpeesi mukaisesti.

Nimi
Sähköpostiosoite

Sähköposti on väärän muotoinen

Viesti

Viestiä lähetetään...

Kiitos yhteydenotosta, palaamme asiaan pikaisesti.

Viestin lähettäminen epäonnistui.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös suoraan

Laura Kukkamaa

Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula

laura.kukkamaa@puhtosin.fi045 265 1833