Kotitalouksille

Kotitalous asiakkaana voit hyödyntää palveluitamme joko toistuvasti tai satunnaisesti (ylläpitosopimus tai kertasopimus). Hinnoittelumme pitää aina sisällään kotisiivoukseen tarvittavat perusvälineet sekä matkat.

Ylläpitosopimus asiakkaana käytössäsi on kotisi ylläpitosiivouksen lisäksi kaikki palvelumme sopimusasiakkaan hintaan. 

Ylläpitosiivousten osalta veloitus perustuu joko käytettyyn työaikaan tai kiinteään hintaan (mukautuva sisältö tai kiinteä sisältö). Sopimusasiakkaiden minimiveloitus on 1,5h / käyntikerta.

Kertasopimusten osalta veloitus pohjautuu aina käytettyyn aikaan. Kertasopimusten minimiveloitus on 2h / käyntikerta.

Ylläpitosiivouksien osalta tulemme halutessasi ilmaiselle arviokäynnille antaaksemme mahdollisimman tarkan hinta- arvion kohteelle. Kertaluonteisten siivousten sisältö sovitaan pääosin sähköpostilla ja hinta arvioidaan asiakkaan kertoman perusteella kokemukseen pohjautuen.

Siivoukset teemme arkipäivisin klo 8-17 välillä. Muiden aikojen osalta siivouksen toteutuksesta sovitaan erikseen.

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on hyvä vaihtoehto henkilölle, joka kaipaa säännöllistä kodin peruspuhtauden ylläpitoa. Ylläpitosiivous tehdään säännöllisesti yhden, kahden tai neljän viikon välein

Siivouksen sisältö ja toistuvuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi, joten voit itse päättää kuinka suuren osan kotisi säännöllisestä hoidosta haluat antaa meidän huolehdittavaksi.

Siivousten sisällön suunnittelun pohjana käytämme vakioitua ylläpitosiivouksen sisältöä, joka muokataan aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Sisältöä voidaan muokata joustavasti jopa joka käyntikerralle lisäämällä tai poistamalla tehtäviä, mutta suosittelemme säilyttämään siivouksen vakiosisällön ylläpitosiivousten perustana ja täydentämään tätä käytössä olevilla lisäpalveluilla satunnaisesti tai säännöllisesti.

Vakioasiakkaan voit myös hyödyntää kaikkia palveluitamme satunnaisissa tarpeissa. Halutessasi teemme niin kotisi suursiivoukset, ikkunanpesut kuin muutto- ja remonttisiivoukset samaan sopimusasiakkaan tuntihintaan.

Ylläpitosiivouksen sisältö

Ylläpitosopimus

Tuntihinta

45,90 €/h *

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

18,36 €/h

Aikaväli

Yhden, kahden tai neljän viikon välein

Hinnat sis. alv. 24%

*Hintoihin lisätään 10€ käyntimaksu

Kertasiivous

Kertasiivous

Kertasiivous on vaihtoehto ihmiselle, joka kaipaa apua siivoukseen satunnaisesti.

Sisältö määritetään aina jokaisen tarpeeseen yksilöidysti. Sisällön suunnittelussa voi hyödyntää ylläpitosiivouksemme vakiosisältöä ja lisätä tai poistaa palveluita tarpeeseen sopivaksi.

Satunnaista siivousapuamme voit hyödyntää esimerkiksi kodin, mökin tai asuantoauton siivouksessa, suur- tai joulusiivouksessa, saunan pesussa tai ilahduttaa lähimmäistäsi siivouslahjakortilla.

Kertasiivouksien osalta saat meiltä aina suuntaa antavan hinta- arvion. Sisältö sovitaan sujuvasti puhelimella tai sähköpostilla. Veloitus perustuu toteutuneeseen aikaan.

Kertasopimus

Tuntihinta

52,90 €/h *

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

21,16 €/h

Hinnat sis. alv. 24 %

*Hintoihin lisätään 10€ käyntimaksu

Ikkunanpesu

Ikkunanpesu

Kun ikkunasi kaipaavat puhdistusta, saat meiltä laadukkaan ikkunanpesun joko siivouksen yhteydessä tai sellaisenaan kohteisiin, joiden pesu voidaan toteuttaa ilman tikkaita, nostureita tai telineitä.

Pääsääntöisesti ikkunanpesuja tehdään kevät-syksy aikavälillä, mutta meiltä ikkunoidenpesu onnistuu myös muina vuodenaikoina säävarauksella.

Ikkunanpesun hintaan vaikuttaa mm. ikkunoiden määrä, koko, pestävien pintojen määrä, ristikot, sälekaihtimet, korkeus.

Ikkunanpesun yhteydessä pyyhitään myös karmit ja mahdolliset sälekaihtimet pölystä. Mikäli ikkunoissa on irrotettavat ristikot, poistetaan nämä pesun ajaksi.

Muuttosiivous

Muuttosiivous

Kun asunnonvaihto on ajankohtainen, saat meiltä muuttosiivouksen niin vanhaan kuin uuteenkin kotiin ammattitaidolla, joten voit itse keskittyä varsinaiseen muuttoon.

Kuten kaikki siivoukset, niin myös muuttosiivoukset teemme meidän välineillämme. Sinun tulee ainoastaan huolehtia, että kohteessa on siivoukseen riittävä valaistus ja hygienia syistä myös WC-harja.

Muuttosiivoukset tehdään muuttosiivouksille tarkoitetun vakiosisällön mukaisesti, joka räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan ja kohteen tarvetta. 

Muuttosiivouksen sisältö

Remonttisiivous

Remonttisiivous

Kodin remontissa syntyy usein hienoa pölyä, jonka kokonaisvaltainen poistaminen on työlästä ja paikoin hankalaa. Tämän lisäksi normaalit kotitalouskäyttöön tarkoitetut välineet eivät sovellu hienojakoisen pölyn siivoamiseen optimaalisesti. Tämän vuoksi remonttisiivouksen ulkoistaminen siivousyritykselle on järkevä vaihtoehto.

Tukipalvelut

Tukipalvelut

Meiltä saatavana kotisiivoukset myös sosiaalitukipalveluna ilman arvonlisäveroa tukioikeuden omaaville henkilköille Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula ja Vantaa alueella. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Omavalvontasuunnitelma

Esimerkkejä

Kohde

Siivouksen tyyppi

Kokonaishinta

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

&Kerrostalo 56m² 1krs#Ylläpitosiivous neljän viikon välein#87,8€ / kerta#35,12€ / kerta&Omakotitalo, 190 m² 2krs#Ylläpitosiivous kahden viikon välein#153,65€ / kerta#61,46€ / kerta&Rivitalo, 85m² 1krs#Ylläpitosiivous neljän viikon välein#131,7€ / kerta#52,68€ / kerta&Omakotitalo, 90m² 3krs#Kertasiivous#195,6€ / kerta#78,24€ / kerta&Omakotitalo 180 m² 1krs#Ikkunanpesu#171,15€ / kerta#68,6€ / kerta&Omakotitalo 380m²#Ylläpitosiivous kahden viikon välein#197,55€ / kerta#79,02€ / kerta

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voimme olle avuksesi? Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana ja annamme sinulle suuntaa antavan kustannusarvion tarpeesi mukaisesti.

Nimi
Sähköpostiosoite

Sähköposti on väärän muotoinen

Viesti

Viestiä lähetetään...

Kiitos yhteydenotosta, palaamme asiaan pikaisesti.

Viestin lähettäminen epäonnistui.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös suoraan sähköpostilla tai puhelimitse


Palvelemme arkipäivisin klo 8:00 – 17:00

Laura

Kirsi

Tiina