Kotisiivous

Hyvinkää

Kotisiivous Hyvinkää

Puhtosin kotisiivous palvelee sinua kotisi siivoustarpeissa Hyvinkään alueella. Palveluihimme kuuluvat kotisiivous, ikkunanpesu, muuttosiivous ja remonttisiivous. Meiltä saat palvelut aina luotettavasti ja selkeään hintaan. Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme siivouspalvelu tarpeesi sekä annamme hinta-arvion.

Järvenpää

Puhtosin kotisiivous palvelee sinua kotisi siivoustarpeissa Järvenpään alueella. Palveluihimme kuuluvat kotisiivous, ikkunanpesu, muuttosiivous ja remonttisiivous. Meiltä saat palvelut aina luotettavasti ja selkeään hintaan. Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme siivouspalvelu tarpeesi sekä annamme hinta-arvion.

Kerava

Kotisiivous Kerava

Puhtosin kotisiivous palvelee sinua kotisi siivoustarpeissa Keravan alueella. Palveluihimme kuuluvat kotisiivous, ikkunanpesu, muuttosiivous ja remonttisiivous. Meiltä saat palvelut aina luotettavasti ja selkeään hintaan. Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme siivouspalvelu tarpeesi sekä annamme hinta-arvion.

Nurmijärvi

Kotisiivous Nurmijärvi

Puhtosin kotisiivous palvelee sinua kotisi siivoustarpeissa Nurmijärven alueella. Palveluihimme kuuluvat kotisiivous, ikkunanpesu, muuttosiivous ja remonttisiivous. Meiltä saat palvelut aina luotettavasti ja selkeään hintaan. Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme siivouspalvelu tarpeesi sekä annamme hinta-arvion.

Tuusula

Kotisiivous Tuusula

Puhtosin kotisiivous palvelee sinua kotisi siivoustarpeissa Tuusulan alueella. Palveluihimme kuuluvat kotisiivous, ikkunanpesu, muuttosiivous ja remonttisiivous. Meiltä saat palvelut aina luotettavasti ja selkeään hintaan. Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme siivouspalvelutarpeesi sekä annamme hinta-arvion.

Vantaa

Kotisiivous Vantaa

Puhtosin kotisiivous palvelee sinua kotisi siivoustarpeissa Vantaan alueella. Palveluihimme kuuluvat kotisiivous, ikkunanpesu, muuttosiivous ja remonttisiivous. Meiltä saat palvelut aina luotettavasti ja selkeään hintaan. Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme siivouspalvelutarpeesi sekä annamme hinta-arvion.

Esimerkkejä

Kohde

Siivouksen tyyppi

Kokonaishinta

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

&Kerrostalo 56m² 1krs#Ylläpitosiivous neljän viikon välein#87,8€ / kerta#35,12€ / kerta&Omakotitalo, 190 m² 2krs#Ylläpitosiivous kahden viikon välein#153,65€ / kerta#61,46€ / kerta&Rivitalo, 85m² 1krs#Ylläpitosiivous neljän viikon välein#131,7€ / kerta#52,68€ / kerta&Omakotitalo, 90m² 3krs#Kertasiivous#195,6€ / kerta#78,24€ / kerta&Omakotitalo 180 m² 1krs#Ikkunanpesu#171,15€ / kerta#68,6€ / kerta&Omakotitalo 380m²#Ylläpitosiivous kahden viikon välein#197,55€ / kerta#79,02€ / kerta

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voimme olle avuksesi? Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana ja annamme sinulle suuntaa antavan kustannusarvion tarpeesi mukaisesti.

Nimi
Sähköpostiosoite

Sähköposti on väärän muotoinen

Viesti

Viestiä lähetetään...

Kiitos yhteydenotosta, palaamme asiaan pikaisesti.

Viestin lähettäminen epäonnistui.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös suoraan sähköpostilla tai puhelimitse

Palvelemme arkipäivisin

klo 8.00-17.00

Laura

Kirsi