Siivoojana Puhtosilla: Siirin näkökulma

Siivoojana olen tottunut kuulemaan kaikenlaisia asioita siivoukseen ja puhtauteen liittyen. Usein asiakkaat päivittelevät oman kodin sotkuisuutta tai ajanpuutetta kodin siisteyden ylläpitämiseen liittyen. Tämän ammatin ehdoton voimavara on juurikin siinä; olla apuna asiakkaiden arjessa. Tässä jutussa minä: Siiri, kerron omista kokemuksistani siitä, millaista on työskennellä Puhtosin Oy:llä kotisiivoojana.

Aamut alkavat usein vauhdikkaasti. Asiakkaalle on tärkeää saapua sovittuna aikana, koska kohteessa olevalla asiakkaalla on usein kiire omiin menoihinsa. Iloinen mieli ja varma ote omaan työhön takaavat asiakkaalle turvallisen tunteen.

Itse työ on todella monipuolista. Kotien siivoustehtävät vaihtelevat päivästä toiseen, joten tylsyyden tunteita tässä työssä ei tarvitse potea. Päivän aikana saatan esimerkiksi tehdä yhden ylläpitosiivouksen, jonka jälkeen seuraavassa paikassa voi olla esimerkiksi ikkunanpesua. Kaikki kodit ja asiakkaat ovat erilaisia, joten sopeutuminen erilaisiin siivoustarpeisiin ja –toiveisiin on tärkeää.

Puhtosin Oy:llä työskentely on aivan mahtavaa. Yrittäjille on tärkeää, että me siivoojat näemme säännöllisesti toisiamme ja voimme luoda keskinäisiä työsuhteita. Näemme kerran kuussa aamukahvien merkeissä ja pari kertaa vuodessa meillä on jotain yhteistä ohjelmaa. Pitkät työsuhteet ovat ehdottomasti Puhtosin Oy:llä tavoite. Osa siivoajista on ollut melkein alusta lähtien mukana kelkassa. Siivoamme usein myös parin kanssa, joka mahdollistaa meille siivoojille päivään sosiaalisuutta ja vaihtelevuutta. Työparilta oppii myös usein erilaisia tapoja tehdä asioita.

Työ kotisiivoojana on kivaa ja palkitsevaa, mutta tietenkin tähän työhön mahtuu myös omia haasteita. Joskus vastaan voi tulla sellaista likaa, jonka poistamiseen oma kokemus ei riitä. Silloin vaaditaan erityistä paneutumista ja kärsivällisyyttä. Näissä haastavissa tilanteissa on kuitenkin positiivinen puoli, ne tarjoavat mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää omaa ammattitaitoa.

Summa summarum, työskentely siivoajana Puhtosin Oy:llä on todella mukavaa. Saan tarjota mahdollisuuden auttaa ihmisiä heidän omassa arjessansa.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voimme olle avuksesi? Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana ja annamme sinulle suuntaa antavan kustannusarvion tarpeesi mukaisesti.

Nimi
Sähköpostiosoite

Sähköposti on väärän muotoinen

Viesti

Viestiä lähetetään...

Kiitos yhteydenotosta, palaamme asiaan pikaisesti.

Viestin lähettäminen epäonnistui.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös suoraan sähköpostilla tai puhelimitse


Palvelemme arkipäivisin klo 8:00 – 17:00

Laura

Kirsi

Tiina