Paras tapa poistaa pölyt kodin pinnoilta

Valonmäärän lisääntyessä tuntuu, että myös pölynmäärä kotona kasvaa. Näin tuskin kuitenkaan on, vaan lisääntyvä valo saa pölyn näkymään. Pölyjä pyyhkiessä tuntuu, ettei se oikein onnistu. Pöly pyörii putsattavan pinnan päällä ja rätti tuntuu heti likaiselta.

Tehokkaassa pölyjen puhdistuksessa maltti on valttia. Työvälineitä kannattaa olla useampi ja niiden tulee olla puhtaita. Parhaimman tuloksen saat kahdella rätillä.

Ensin putsattava pinta pyyhitään kuivalla mikrokuituliinalla. Paksun mallinen ja uudehko liina on paras. Se kerää pölyt tehokkaasti itseensä. Taittamalla rätin neljään osaan, saat kahdeksan puhdistuspintaa.                   

Seuraavaksi pinta pyyhitään nihkeällä mikrokuituliinalla. Pölynpoistossa usein vain vedellä kasteltu rätti riittää. Tällä tekniikalla saa poistettua mahdolliset tahrat ja viimeisetkin pölyt tarttuvat kiinni hiukan kosteaan rättiin. Muista taittaa rätti neljään osaan!

Vinkki:

Jos putsattavia pintoja on vain vähän, voit käyttää vain yhtä liinaa. Kastele liina yhdestä kulmasta hiukan märäksi. Taita rätti neljään osaan niin, että märkä puoli jää päällimmäiseksi toiselle puolelle ja toiselle puolelle kuiva osa. Pyyhi ensin kuivalla puolella ja sitten nihkeällä. Puhdasta!

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voimme olle avuksesi? Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana ja annamme sinulle suuntaa antavan kustannusarvion tarpeesi mukaisesti.

Nimi
Sähköpostiosoite

Sähköposti on väärän muotoinen

Viesti

Viestiä lähetetään...

Kiitos yhteydenotosta, palaamme asiaan pikaisesti.

Viestin lähettäminen epäonnistui.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös suoraan sähköpostilla tai puhelimitse


Palvelemme arkipäivisin klo 8:00 – 17:00

Laura

Kirsi

Tiina