Apua lapsiperheille

Tämän syksyn aikana olemme aloittaneet hyväntekeväisyysyhteistyön Hope Ry:n kanssa. Hope Ry on vapaaehtoisvoimin toimiva hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on tarjota lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet parempaan arkeen Suomessa. Heidän kauttansa vähävaraisten ja kriisin kokeneiden perheiden on mahdollista saada konkreettista vaate- ja tavara-apua. Lisäksi he tarjoavat lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Olemme tämän vuoden elokuusta alkaen käyneet siivoamassa kerran kuukaudessa yhden apua tarvitsevan perheen kodin hyväntekeväisyytenä. Vuosien varrella siivouksia tehdessä olen huomannut, että kodin normaali hygienia- ja siisteystason ylläpito voi olla haasteellista, mikäli elämäntilanne on raskas ja kriisissä, lisäksi epäsiisti asuinympäristö voi vaikuttaa negatiivisesti hyvinvointiin. Tämän yhteistyön avulla saamme siivousavun suoraan sitä tarvitsevalle.

Yhteistyön avulla voimme tehdä konkreettista hyvää apua tarvitseville perheille. Kaikilla haastavassa elämäntilanteessa olevilla perheillä ei ole tukiverkkoja, jonka olen saanut omakohtaisesti myös elämäni aikana todistaa, tämän vuoksi haluan osaltani olla auttamassa juuri näitä perheitä nyt kun yritystoimintamme kehittyminen tämän meille mahdollistaa.

Laura Kukkamaa

Yrittäjä

Puhtosin Oy

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voimme olle avuksesi? Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana ja annamme sinulle suuntaa antavan kustannusarvion tarpeesi mukaisesti.

Nimi
Sähköpostiosoite

Sähköposti on väärän muotoinen

Viesti

Viestiä lähetetään...

Kiitos yhteydenotosta, palaamme asiaan pikaisesti.

Viestin lähettäminen epäonnistui.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös suoraan sähköpostilla tai puhelimitse


Palvelemme arkipäivisin klo 8:00 – 17:00

Laura

Kirsi

Tiina